Waar houden vrouwen van? 18 top tips hoe je makkelijk bij een vrouw kan scoren

18 geweldige tips hoe je makkelijk bij een vrouw kan scoren

Vrouwen zijn echt andere wezens dan mannen, maar dat wist je vast al wel. Ze lijken soms ingewikkeld, anders, onvoorspelbaar misschien, maar met onze tips ga je haar hart zeker voor je (blijven) winnen.

Waar houden vrouwen eigenlijk van?

Het toverwoord is: Kleine attenties en aandacht

Vrouwen zijn gek op het ontvangen van kleine attenties omdat ze zich daardoor geliefd voelen. Wij hebben het hier dus niet over grote, dure dingen of cadeaus die er voor een man echt toe doen. Wij hebben het hier over de kleine attenties die voor jou als man, hoogstwaarschijnlijk totaal onbelangrijk en onbegrijpelijk zijn, maar die voor haar wel het verschil maken.

Stellen die hun relatie lang leuk kunnen houden zijn goed in het maken van kleine gebaren naar elkaar. Wees dus consequent in het geven van de kleine, lieve gebaren.

Wanneer je onze tips regelmatig toepast, zul je snel resultaat zien en ervaren wat het verbluffende effect hiervan is op jouw vriendin.

Ze wordt liever, vrolijker, opener, heeft meer zin in seks, wordt eigenlijk weer verliefd op je. Kortom, met deze slimme tips die je weinig geld en weinig moeite kosten, voorkom je veel gedoe, sleur en problemen.

Sterker nog, je krijgt hierdoor de vrouw terug die je wilt.

18 geweldige tips hoe je makkelijk kunt scoren bij je vriendin

 1. Ongelofelijk maar waar, dit is een enorm cliché maar het werkt. Fix je voor je vrouw om de twee weken een bos bloemen dan ben je haar held.
 2. Complimentjes geven. Je vriendin wil zich gewaardeerd en geliefd voelen en ze wil het vooral horen. Dat vindt ze geweldig. En denk niet, ze weet toch dat ik haar kookkunsten waardeer en ze weet dat ik haar mooi en sexy vindt, haar lekker vindt ruiken en dat ze leuke uitstapjes kan organiseren. Dat is echt niet genoeg. Zegt het regelmatig. Je krijgt er veel voor terug.
 3. Een lekkere massage. Vrouwen kicken erop. Overheerlijk, relaxend en uitstekend toepasbaar als voorspel.
 4. Kopje koffie op bed. Ze voelt zich daardoor verwent.
 5. Samen dansen. Misschien zie je het als tijdverspilling of vind je dat je geen ritmegevoel hebt, maar probeer het gewoon. Luister samen naar mooie muziek, neem haar in je armen en dans met haar. Het geeft haar een enorm goed gevoel, ze zal genieten van het contact en jouw onverdeelde aandacht. Ze snakt naar romantiek.
 6. En nog meer romantiek: romantische films, ga eens met haar samen een film kijken die zij leuk vindt. Ze krijgt daar warme gevoelens van en komt daarmee in de juiste stemming.
 7. Chocolade. Ook zo’n cliché maar (bijna) elke vrouw is er gek op!
 8. Stuur een berichtje dat je aan haar denkt. Kost je nauwelijks tijd en het levert enorm veel bonuspunten op voor je relatie.
 9. Samen met haar op de foto. Maak een selfie van jullie tweeën zodat ze die naar haar vriendinnen kan sturen als bewijs dat ze een geweldige partner heeft. En als je zelf die foto op jouw Facebook post, dan laat je aan de hele wereld zien dat jullie bij elkaar horen. Dan kan haar (en dan dus ook jouw) dag niet meer stuk.
 10. Samen wandelen. Je neemt de tijd voor elkaar, voor een goed gesprek, je luistert naar haar en toont begrip.
 11. Een verrassing. Vrouwen zijn gek op verrassingen. Ze vindt het geweldig dat je moeite voor haar doet, dat je iets bedenkt om haar blij te maken.
 12. Initiatief nemen om samen iets te gaan doen. Doe het, bedenk iets, kom met een plan, neem de leiding. Je bent De Man en je bent in charge.
 13. Even voor haar zorgen, iets doen wat je normaal niet doet. Koken, ook al is het niet jouw ding, haar een dekentje aangeven als ze het koud heeft, kopje thee brengen als ze ziek is. Die kleine gebaren maken echt het verschil.
 14. Kus geven als je aankomt en als je weggaat. Ze bloeit daarvan op en zal je overladen met liefde.
 15. Beschermend gedrag. Het kunnen kleine dingen zijn om haar te laten merken dat je haar wilt beschermen, dat je voor haar opkomt, dat ze veilig is bij jou.
 16. Een verzorgd uiterlijk. Het is belangrijk, doe je best voor haar. Schenk daar aandacht aan. Ze merkt het echt wel op. Jij wilt toch ook een aantrekkelijke vrouw?
 17. Nodig haar bij je thuis uit, steek de kaarsjes aan, zet een muziekje op en maak de sfeer extra romantisch.
 18. Wees galant, jas aannemen, deur openhouden, haar voor laten gaat. Je denkt nu vast wat maakt dit uit! Het maakt wel uit, een wereld van verschil.

Wil je een betere relatie, betere seks, meer lol in je relatie, een vriendin die niet zeurt?

Investeer dan in deze tips en je merkt direct hoe geweldig het werkt. Je hoeft zeker niet alle tips achter elkaar te doen, maar kies er af en toe een uit en je ziet de wonderen gebeuren.

Denk je nu, moet ik me gaan uitsloven voor haar en zij doet niets? Jij bent de gelukkige die nu onze tips leest, dus jij hebt nu de kans om iets geweldigs van jullie relatie te maken.

Iemand moet de eerste stap zetten, dus wees een kerel en laat haar zien dat je om haar geeft. Je krijgt er zeker veel voor terug.

Wil je meer tips, of ben je op zoek naar een nieuwe relatie.

Kijk even rond op onze website of stuur ons een berichtje.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×