De belangrijkste reden om met Maatwerk Match in zee te gaan, is de manier waarop je met iemand in contact komt.
Onze leden zijn mannen die het volgende verwachten:
Discretie (je wil geen openbaar internet profiel)
Efficiëntie (je wilt je tijd niet verspillen met eindeloos chatten op online datingsites)
Kwaliteit (matches die echt bij je passen)
Resultaat (de meeste mannen vinden binnen 2-6 maanden de vrouw van hun dromen)

Kort gezegd:
Datingsite is openbaar, niemand controleert of de gegevens kloppen en daarom is de slagingskans klein.
Datingbureau is zeer persoonlijk, gegevens kloppen volledig, de matchmaker maakt een match op maat en daarom is de slagingskans zeer hoog.

Bij een datingbureau draait het om persoonlijk contact en persoonlijke dates. Niet eindeloos over en weer mailen, appen en bellen, maar een persoonlijke ontmoeting met iemand die echt bij je past. Pas wanneer je iemand hebt gezien en gesproken, weet je of de juiste klik en  aantrekkingskracht aanwezig is. Daarom sturen wij je op een blind date met de persoon waarvan wij denken dat bij die jou past.
Het is aan jullie om elkaar te ontmoeten en te ervaren of dat zo is.

Bij Maatwerk Match hebben wij al onze leden gezien en uitgebreid gesproken. Daardoor ligt de slagingskans zeer hoog, rond de 80% . Een serieuze relatie verdient een serieuze aanpak!

Juist als jouw tijd schaars is, als je je tijd niet wilt verspillen aan zinloos gemail en geapp maar een serieuze kandidaat wilt ontmoeten, dan schakel je ons in. Voor het beheer van je agenda heb je toch ook een secretaresse of assistent? Jouw eigen persoonlijke matchmaker regelt voor jou de vrouw van je leven!

Zeer zeker niet! Jouw privacy is absoluut gewaarborgd bij ons. Niemand behalve jouw matchmaker heeft toegang tot jouw dossier.

Wij hebben een jarenlange ervaring in de relatiebemiddeling en hebben gemerkt dat HBO/WO mannen wel op zoek zijn naar een vrouw maar de ‘gewone sites’ voor relatiebemiddeling niet interessant vinden. Onze Maatwerk Match is speciaal door mannen ontworpen, vóór de man die op zoek is naar die ene speciale vrouw.

Geen zorgen. Wij hebben een uitgebreide database van dames en maken gebruik van ons uitgebreide netwerk om voor jou die ene, superleuke vrouw te vinden.

Wanneer je een man bent tussen de 55-75 (80) jaar HBO/WO denkniveau hebt dan ben je van harte welkom. Wij zoeken graag voor jou een passende vrouw.

Zo’n 80% van onze cliënten vindt binnen een half jaar de vrouw van zijn leven! Maar garanties kunnen we niet geven, of de juiste ‘klik’ er is tussen jullie blijft altijd spannend en daarvoor moet je elkaar ontmoeten.  Wel kunnen wij je garanderen dat wij al onze kennis en ervaring inzetten om je laten slagen.

Dit heeft alles te maken met onze ambachtelijke werkwijze, de kennis, ervaring en toewijding betreft de selectie van de kandidaten. Het is een intensief proces. Wij verdiepen ons in de karaktereigenschappen van onze cliënten, in hun wensen en hun levenswijze. Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk om voor jou precies de juiste partner te selecteren.

Wij nemen in de meeste gevallen binnen 24 uur contact met je op.

Binnen 4 weken na je inschrijving mag je de eerste date verwachten.

Kosten lidmaatschap: €575 voor 6 maanden bemiddeling.
Dit zijn de totale kosten voor ons bezoek bij je thuis, intakegesprek, partner search, matching, begeleiding en alle contacten met je matchmaker gedurende de 6 maanden.

Datingbureau Maatwerk Match werkt landelijk.

Gezien het feit dat wij de leden thuis bezoeken is het voor de hand liggend dat de matchmaker uit je eigen provincie voor je aan de slag gaat. Heb je andere wensen overleg dan met het hoofdkantoor.

80% van de mannen vindt via ons de juiste vrouw. Zou het door omstandigheden niet lukken kan je tegen een gunstig tarief verlengen.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×