Samen op vakantie

Paul (57) ging met zijn ex-vrouw meerdere keren per jaar op reis. Dat waren culturele en avontuurlijke vakanties maar helaas was reizen het enige dat zij gemeen hadden. Buiten de vakanties om leefden ze erg langs elkaar heen.

Sinds de scheiding stelde hij zijn reisplannen steeds weer uit in de hoop dat hij snel een nieuwe liefde zou vinden want alleen erop uit trekken was niets voor hem.

Nadat hij toch in zijn eentje een verre reis had gemaakt werd hem duidelijk dat hij in alles een vrouw naast zich miste, er was niemand waar hij zijn ervaringen mee kon delen en die samen met hem van het uitzicht genoot. Hij wilde niet langer wachten tot er toevallig iemand op zijn pad kwam en belde ons na zijn thuiskomst. Hij vertelde zijn verhaal en wat hij zocht in een vrouw.

In Saskia (52) zagen wij veel overeenkomsten met Paul en met wat hij belangrijk vindt in het leven. Zij deelt zijn liefde voor het reizen maar is ook iemand die het thuis gezellig maakt en waarbij hij het gevoel heeft dat ze hem in veel dingen aanvult. Door haar gastvrijheid en warme persoonlijkheid heeft ze echte liefde in het leven van Paul gebracht. Zij zijn nu al een paar jaar samen en Paul liet ons weten dat hij gelukkiger is dan ooit.

Gratis Kennismaking

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×