Feestjes

Na zijn scheiding was Mark (55 jaar) genoodzaakt om in zijn eentje deel te nemen aan alle zakelijke diners-met-partner, borrels en uitjes. Hij zat er niet zo mee maar zijn baas vond het maar niets.

“He Mark, waarom houd je die mooie vrouwen toch voor jezelf? Mogen we haar niet zien? Of heb je haar nog steeds niet gevonden?” zei hij toen Mark weer alleen op de zomerborrel verscheen. ”Pffff….waar vind je nou toch een nieuwe partner als je alleen maar aan het werk bent en carrière aan het maken bent?” Hij was het alleen zijn eigenlijk best zat. Mark ging te rade bij zijn collega die sinds een half jaar met zijn prachtige nieuwe vriendin liep te pronken, en ze was nog leuk ook. “Patrick, waar heb jij jouw vrouw eigenlijk ontmoet?”

“Via een relatiebemiddelingsbureau, Mark. Super handig, het werkt eigenlijk net als de makelaar. Jij vertelt wat je zoekt, jouw matchmaker gaat op zoek en stelt je voor aan een vrouw die bij jou past. Het enige wat er voor mij nog te doen viel was haar goedkeuren. Nou, je snapt dat ik daar geen moeite mee had, haha! Maar zonder gekheid, Nicole is een prachtvrouw en ik kan me mijn leven zonder haar niet meer voorstellen.”

Mark had genoeg gehoord en heeft zich nog diezelfde week bij dit relatiebemiddelingsbureau aangemeld. Met de kerstborrel kon Mark met trots zijn nieuwe vriendin aan zijn baas en collega’s voorstellen.

Gratis Kennismaking

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×