Samen fietsen

Matchmaker Paula vertelt: Op een mooie, zomerse dag belde Hans mij en meteen vertelde hij me dat hij geen relatie wil maar “alleen een fietsmaatje”.  Wij hadden even aan de telefoon gekletst en afgesproken dat ik bij hem op de koffie kom.

Hans was 70 jaar en sinds een paar jaar weduwnaar. Zijn vrouw had hem, voor haar overlijden, op het hart gedrukt om een fietsmaatje te gaan zoeken, zodat hij niet thuis zou gaan zitten vereenzamen. Haar wens was ook dat hij niet alleen zou blijven maar aan een nieuwe relatie was hij echt nog niet toe. In ieder geval vond hij die stap nog te groot, dus zocht hij in eerste instantie een “fietsmaatje”.

Na een fijn, openhartig gesprek, waarin duidelijk werd dat het een het ander niet uitsloot, gaf hij aan intens blij te zijn dat hij de stap genomen had.

Wij hebben hem al snel aan Inge voorgesteld, die ook nog niet toe was aan samenwonen maar graag een LAT-relatie wilde waarin ze vooral samen leuke dingen zouden gaan ondernemen. Inmiddels hebben Hans en Inge een fijne relatie, ze doen het rustig aan en overhaasten niets. Hans en Inge hebben ons een leuk bericht geschreven dat wij ook op de site mochten plaatsen.

Lieve Inge en Hans, wij wensen jullie heel veel geluk samen.

Jullie matchmakers van Maatwerk Match

Gratis Kennismaking

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×