Samen thuis tafelen

Bert (61) was sinds ruim een jaar weduwnaar en was in de nazomer op vakantie geweest naar zijn broer in Noorwegen. Toen hij terugkwam viel de eenzaamheid en de stilte in huis hem zo zwaar dat hij besloot de raad van zijn broer op te volgen en serieus op zoek te gaan naar een vrouw. Hij kwam uit bij ons en belde voor een afspraak. Bert woont in een mooi huis met een smaakvolle inrichting maar hij vertelde dat de ziel eruit is sinds hij er alleen woont. Hij miste de warmte en gezelligheid van een partner om er samen van te genieten. Sinds zijn vrouw is overleden zat hij ’s avonds met zijn snel in elkaar geflanste of opgewarmde maaltijd op schoot voor de TV. Hij at nooit aan de eettafel, dat voelde extra eenzaam. De open haard aanmaken deed hij ook niet meer.

Wij brachten hem in contact met Loes die haar huis had verkocht en niet kon wennen op haar appartement. Ze hadden veel met elkaar gemeen en vonden bij elkaar de warmte en gezelligheid terug van het samen uitgebreid koken en eten.

Inmiddels wonen ze al een tijdje samen in het huis van Bert die ook zijn open haard nieuw leven heeft ingeblazen.

Gratis Kennismaking

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×