Over datingbureau Maatwerkmatch

Je bent een single man tussen 40-75 jaar en wilt je een vrouw die echt bij jou past?

Het internetdaten heeft je niets opgeleverd; je bent het beu om elke dag te moeten zoeken tussen alle fotootjes en vervolgens veel moeite te moeten doen om contact te leggen? En dan uiteindelijk met iemand kennis te maken die totaal anders blijkt te zijn dan datingsite je heeft laten geloven? Je wilt je tijd beter besteden dan steeds weer achter de computer te zitten?

Dan ben je bij Maatwerk Match aan het juiste adres.

Maatwerk Match is de dochterorganisatie van Toekomst Relatie. Deze twee relatiebemiddelingsbureaus vormen één geheel en beschikken daardoor over een zeer grote database van single dames en heren die allemaal een fijne serieuze relatie willen en niet via internet willen daten.

Persoonlijke relatiebemiddeling is een geweldig manier om efficiënt en discreet een partner te vinden die echt bij je past.

Wij kennen alle dames en heren persoonlijk. Wij weten wie onze leden zijn, wij kennen hun achtergrond en partnerwensen. Door de juiste vragen te stellen, goed te kijken en te luisteren naar wat gezegd wordt (maar ook het niet uitgesprokene kunnen waarnemen) maakt dat we zeer succesvol zijn in het maken van de juiste match. En kan ervoor zorgen dat ook jij binnenkort een leuke vriendin hebt.

Ons team van professionele, betrokken matchmakers levert het resultaat dat jij wilt zien. Geen anonieme internetprofielen en oppervlakkige dates maar een ambachtelijke, kwalitatieve werkwijze die leidt tot een fijne duurzame relatie.

Al onze matchmakers werken fulltime en zijn persoonlijk betrokken bij jouw zoekopdracht.

Wij werken landelijk, hebben een grote database van single dames en zoeken voor jou via onze verschillende externe netwerken. Je krijgt jouw eigen persoonlijke matchmaker die jou persoonlijk kent, die je altijd te woord staat en die samen, met het hele team, voor jou aan de slag gaat.

Wij gaan ervan uit dat er altijd een nieuwe start mogelijk is; wij geloven dat de juiste man en vrouw samen alles aankunnen.

Korte lijnen, persoonlijke benadering, snelle actie…. dat leidt tot succes!

Vertel ons wat je zoekt in een relatie, wat je zoekt in een vrouw en wij stellen je aan haar voor.

Klik hier en bel je eigen matchmaker voor meer informatie.

Gratis Kennismaking

Ons team

De medewerkers van Maatwerk Match

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×