Gratis kennismaking

Michaela ten Siethoff

Matchmaker

Ik ben Michaela ten Siethoff, de matchmaker voor MaatwerkMatch voor het midden van Nederland. Mensenmens, betrouwbaar, praktisch en klantgericht, zijn woorden die mijn persoonlijkheid kenmerken.

Met een achtergrond als personal assistant, jarenlange ervaring als matchmaker en als ‘ervaringsdeskundige’ -trouwen, scheiden, gebroken hart en weer verliefd, ik ken het allemaal- heb ik alles in huis om jou te assisteren in de zoektocht naar jouw droomvrouw.

Vertel me wie jij bent en wat je zoekt in een relatie en ik ga die ene speciale vrouw voor je vinden. Onze persoonlijke aanpak is echt maatwerk. Elke man is anders, elke man heeft zijn eigen verhaal en aan mij de schone taak om de vrouw voor jou te vinden die echt bij je past. Jij hoeft er niet veel voor te doen. We hebben een intake, spreken de opdracht samen door en dan ga ik voor je aan de slag.

Voor mij is er geen leven zonder liefde denkbaar en ik gun het iedereen. Niets mooiers in het leven dan samen delen, wakker worden in de armen van je lief, iemand in je leven hebben die jouw nr. 1 is…en voor wie jij ook op nr. 1 staat…..

Ben jij er klaar voor? Bel of mail me, dan ga ik voor jou op zoek!

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via ons hebben gevonden

Bekijk meer

Ik wil je heel hartelijk bedanken dat je Rita met mij in contact hebt gebracht.…

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×