PERSOONLIJKE RELATIEBEMIDDELING, hoe zit dat? Is  een MATCHMAKER eigenlijk een RELATIEMAKELAAR?

Een nieuwe relatie vinden via een Matchmaker is het zelfde als een huis kopen via een Makelaar.

Stel je bent op zoek naar een nieuw huis. Hoe pak je het slim aan om het huis te vinden dat bij jou en jouw levensstijl past? Ga je lukraak rondrijden in de buurt die je leuk lijkt om te wonen? Bel je aan bij het huis dat je mooi vindt om te kijken of je het kunt kopen? Nee toch?

Op internet zoeken kan natuurlijk ook. Dat gaat al wat handiger. Je kunt zoekcriteria invoeren, hoeveel kamers, welke buurt, welke prijs. Maar het kost nog steeds veel tijd.

De eenvoudigste manier om juist dát huis te vinden dat precies bij jouw wensen past, is het inschakelen van een makelaar. Je maakt een afspraak, bespreekt wat jij belangrijk vindt en vervolgens gaat de makelaar zijn (of haar) werk doen, schakelt zijn netwerk in en jij kan verder met waar je mee bezig was.

Het enige wat er nog van je gevraagd wordt is het huis dat de makelaar voor je gevonden heeft, te gaan bezichtigen. Is het niet het juiste? Geen punt, de makelaar zoekt verder, net zo lang tot jij tevreden bent en met plezier je verhuisdozen kunt gaan inpakken en verhuizen.

Een matchmaker kun je vergelijken met de makelaar, zij is de makelaar in liefdesrelaties.

Je schakelt de matchmaker in om een nieuwe partner voor jou te vinden.
Je maakt een afspraak, bespreekt wat jij belangrijk vindt en vervolgens gaat de matchmaker haar werk doen, schakelt haar netwerk in en jij kan verder gaan met waar je mee bezig was.

Het enige wat er nog van je gevraagd wordt is kennis te gaan maken met de kandidaat die de matchmaker voor je heeft uitgezocht. Is het niet de juiste? Geen punt, de matchmaker zoekt verder, net zo lang tot jij tevreden bent en de juiste persoon hebt gevonden om je leven mee te delen.

Makkelijk toch?

Wil je hier meer over weten?

De Matchmakers van Maatwerk Match staan je graag te woord.

Ben je op zoek naar een succesvol en efficiënt relatiebemiddelingsbureau dat jou helpt om een nieuwe relatie te vinden? Neem dan vrijblijvend contact op of plan direct een kennismakingsgesprek in.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×