Tess, 35, West-Brabant

Tess is een vrolijke, vrouwelijke, slanke vrouw. Ze woont in het oude gedeelte, hartje stad in een mooi opgeknapt huis. Licht landelijk ingericht.
Tess werkt in de gezondheidszorg, met hart en ziel. Ze is echt een sociaal, mensen-mens in zowel haar werk als privé.

Ze zit in allerlei commissie, waardoor ze heel veel mensen kent. In de stad en op het terras komt ze altijd wel bekende tegen, waar ze graag gezellig een praatje mee maakt. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad, wandelen, fietsend, de natuur in of de sfeer in een stad proeven. Helemaal gezellig als er festivals in de stad zijn en dan met vrienden of familie op het terras te zitten.

Haar karakter kun je omschrijven als, actief, ietwat perfectionistisch, zorgzaam, zeer sociaal, gezellig en graag onder de mensen. Ze is gevoelig en sensitief.  Rustig van aard, maar kan ook echt aanwezig zijn in gezelschap.

Ze zoekt een zorgzame, trouwe, lieve en empathische man, die net als zij van gezelligheid houdt, zijn eigen visie en mening heeft en haar tegengas kan geven. Beslist geen doetje, liever met pit

 

 

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×