Suus, 41, Zuid Gelderland

Charmant, enthousiast, extravert, lekker vlot en communicatief vaardig, energiek en zelfstandig. Tegelijkertijd ook gevoelig, lief en soms onzeker over haar keuzes, zeer loyaal en zorgzaam voor de mensen waar ze van houdt. Mooie vrouw, slank postuur, half lang donderblond haar, vrouwelijk gekleed, goed verzorgd, de hoge hakken en wandelschoenen staan allebei in de kast.

Humor is belangrijk, hardop lachen, geintjes maken, genieten.

Deze aantrekkelijke dame werkt als project manager in de bouw, de combinatie van organiseren en techniek spreekt haar enorm aan. Geen kinderen, de kinderen van een toekomstige partner zijn van harte welkom.

Suzanne bewoont een warm ingerichte huis, knus, met veel kleur, de houtkachel geeft een aangename warmte.

Ze is een gezelligheidsmens, familie en vrienden zijn belangrijk. Qua hobby’s is ze enorm breed, natuur, stad, zee, een concert, uit eten, reizen, avontuur maar ook lekker samen knus op de bank en knuffelen. Ze staat open voor nieuwe verrassingen. Het maakt wat minder uit wat je doet maar wel met wie en hoe de sfeer is.

De man die bij Suzanne past is stabiel, rustig, oplossingsgericht, positief, heeft zijn leven goed op de rit en het verleden verwerkt. Humor, volledige openheid,  bepaalde speelsheid, gesprekken met inhoud, samen sparren, elkaar uitdagen,  tegengas kunnen geven.

Verbinding, liefde, intimiteit, een gezamenlijke toekomst zijn de kernwoorden.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×