Sonja, 59, Overijssel

Sonja, 59 jr, Overijssel
Leuke vlotte vrouw, bescheiden, verzorgd, naturel. Slank figuur, fijn gebouwd. Een warme hartelijk vrouw met hele toegankelijke uitstraling.
Eigen praktijk. Mensenmens, heeft mooi, zinvol en dankbaar werk. Daarnaast mantelzorgt ze voor haar ouders.

Weduwe, 2 volwassen zoons waarmee ze een goede band heeft. Ze heeft hechte vriendschappen. Ze vindt aandacht geven belangrijk en is trouw en loyaal aan wie haar lief is.

Sonja is graag buiten, houdt van tuinieren en gaat met haar hond (en soms ook vriendinnen) de natuur in. Ze houdt van lange wandelingen. Ook op vakantie. Heeft in Italië al een paar prachtige wandelvakanties beleefd.

Sonja is een rustige, bescheiden vrouw, zorgzaam, lief, spontaan. Niet graag op de voorgrond, kiest haar woorden zorgvuldig en is een fijne gesprekspartner. Geïnteresseerd, ontwikkeld, betrokken. Een warm mens, gevoelig, veerkrachtig en actief. Ze is heel creatief en graag met haar handen bezig.

De man die bij Sonja past is verzorgd, attent, een actieve persoonlijkheid. Iemand die initiatief neemt, houdt van een inhoudelijk gesprek en ook kan luisteren. Aandacht hebben voor elkaar, delen, een arm om je heen, jezelf kunnen zijn. Elkaar verrassen, blij worden van elkaar, samen erop uit. Samen leuke dingen doen.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×