Nora, 40, Randstad

Nora is een vrouwelijke, slanke, sportieve en intelligente vrouw. Haar ogen sprankelen en ze straalt kracht en energie uit. Ze houdt van gezelligheid op zijn tijd, maar ook van gesprekken met diepgang die ergens over gaan.

Ze heeft een boeiende, afwisselende baan met veel uitdagingen waar ze helemaal voor gaat. Naast haar werk vindt ze het belangrijk tijd vrij te maken voor haar vrienden en familie. Gezellig samen koken, avondvullend tafelen of samen een mooie wandeling maken en gezellig chillen op het terras. Ze geniet ook van culturele activiteiten, theater, musea en festivals. Van klassiek tot hedendaagse muziek. Ze staat overal voor open. Ze wandelt, fiets en rent hard. Ze houdt van winter- en watersport. Eigenlijk geniet ze van alle buitensporten. Ze is ook graag thuis. Heerlijk met een spannend boek op de bank of genieten van een Netflix serie.
Vakanties zijn heel divers. Vaak wel een combinatie van sportief, ontspanning en cultuur. Samen genieten van leuke ervaringen en ontspannen sfeer zijn daarbij belangrijk.
Haar karakter: extravert, open en eerlijk. Humor en goedlachs. Energiek en ondernemend. Diepgang en verbinding. Positief en oplossingsgericht. Ze ziet altijd kansen.
Ze zoekt een ondernemende, intelligente, actieve man, met een eigen vriendenkring, die open staat voor echte verbinding. Iemand die een brede ontwikkeling heeft en wil ontdekken. Een sportieve instelling heeft en van gezelligheid houdt. Leuk als hij een passie heeft.
Elkaar willen verrassen, inspireren en enthousiasmeren zou fijn zijn.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×