Mieke, 75 jaar, Zuid/West Nederland

Gezelligheid, Francofiel, ondernemend

Ze is een doener, ondernemend, sociaal, vriendelijk, heel toegankelijk, spontaan, zelfverzekerd, positief, humor en veel lachen, soms impulsief, denkt in oplossingen en is open en eerlijk

Mieke  woont in Z/W Nederland waar ze weer vele mensen heeft leren kennen via een smartlappen koor. Ze houdt van evergreens, pianomuziek, Franse chansons en countrymuziek. Ze gaat graag naar het theater, een museum en/of  lekker uit eten.

Ze noemt zich een echte francofiel.  Ze rijdt graag op de binnenwegen en struint marktjes af, om daarna op een lokaal terras te genieten van het eten en drinken en de sfeer.

Zij is op zoek naar een energieke , gezonde man met zelfspot en humor die  gezellig lang wil tafelen, met een goed glas wijn. Iemand die goed kan communiceren. Graag een man met eigen activiteiten. Liefst gaat hij graag naar Frankrijk. Wederzijds respect is vanzelfsprekend.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×