Marion, 52, Utrecht

Hartelijke lach, halflang donkerblond haar, stralende blauwe ogen. Marion is een aantrekkelijke vrouw die weet wat ze wil. Ze is lang, slank en kleedt zich modern, casual. Voor een avondje uit haalt ze graag alles uit de kast. Dan voelt ze zich vrouwelijk, jurkje, hakken, haren opgestoken, rode lippen.

Sporten doet ze graag, liefst buiten. Hardlopen, fietsen, soms tennis met vriendinnen, zwemmen en suppen in de zomer. Of een bootje huren en varen op de Loosdrechtse Plassen.

Ze is energiek, actief, natuurliefhebber, met een groot hart voor flora en fauna. Geniet van lange wandelingen door het bos, de duinen of over het strand. Verrekijker mee en vogels spotten.

Werkt fulltime in de communicatie in het onderwijs. Dus lekker veel vakantie!

Marion heeft een opgeruimd karakter. Is een mensenmens, sociaal en maakt makkelijk contact. Ze lijkt extravert maar is vanbinnen soms best verlegen. Wederzijds vertrouwen is belangrijk voor haar.

Ze staat graag voor een ander klaar, is zorgzaam. Vindt zelfredzaamheid in de mens belangrijk. Ze zal de dingen niet voor jou oplossen maar is er voor je als je haar nodig hebt.

Dat is ook wat ze zoekt in de relatie. Evenwicht, balans, een onvoorwaardelijke verbinding van hart tot hart.

Samen genieten van muziek, theater, cultuur, reizen…. Er is heel veel te beleven en ervaringen delen maken ze dubbel waardevol.

Bij Marion past een lange, actieve man, ontwikkeld, respectvol, ondernemend. Verzorgd, mag best een beetje ijdel zijn. Een man die weet wie hij is, in balans is, zijn leven lekker op de rit heeft. Een goede gesprekspartner, iemand met diepgang. Maar soms moet je ook gewoon lekker kunnen lachen samen.

Hij is nieuwsgierig, heeft zin om samen op pad te gaan…..de wijde wereld in, elkaars wereld leren kennen…

Ben jij de juiste match voor Marion?
Pak je kans en maak gratis kennis met haar

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×