Jose, 61, Zuid/Oost Brabant

Een slanke, aantrekkelijke vrouw met diep bruin haar, bruine ogen en een rustige uitstraling. Ze gaat vrouwelijk gekleed en is met smaak opgemaakt. Zachtaardige, lieve vrouw, positief, rustig. Ze is zorgzaam, betrokken.

Een zachtaardige, rustige vrouw, licht bruin half lang haar en een normaal postuur. Ze gaat vrouwelijk gekleed en is met smaak opgemaakt. Woont in Zuid/Oost Brabant, heeft een fijne familie, goede banden met haar kinderen en  een leuke vriendenkring. Ze woont met plezier in een gemoedelijk ingericht huis, het huis weerspiegelt haar karakter, warm en sfeervol.

Jose werkt 3 dagen per week als verpleegster. Verder zijn haar dagen mooi gevuld met gezellige activiteiten met haar vriendinnen, wandelen, fietsen (korte en lange afstanden), theater, reizen. Thuis is ze graag creatief bezig, werkt in de tuin Ze kookt heel graag, probeert nieuwe recepten uit en vindt het leuk als haar familie en vrienden komen eten of een wijntje drinken.

Ze gaat graag op vakantie, naar diverse Europese bestemmingen, een stedentrip, wandelvakantie, fietsvakantie, met camper of caravan op pad, fietsen meenemen of weekendjes weg in Nederland. Ze vindt bijna alles leuk, als je het maar samen gezellig hebt.

Jose is een zachtaardige, lieve vrouw, positief, rustig. Ze is zorgzaam, betrokken, vraagt naar de mening van de ander, wil samen delen en bespreken en is open voor nieuwe inzichten. Ze is zelfstandig, heeft haar leven goed op de rit maar mist een maatje, steun en toeverlaat, een partner voor de liefdevolle momenten. Ze wil zich geliefd voelen en weer de liefde kunnen geven.

Ze wil kennismaken met een man die positief in het leven staat, betrokken en sociaal is, met interesse in de wereld en mensen om hem heen. Een man die niet zwart/wit is maar ook naar zich zelf durf te kijken en een compromis wil sluiten. Liever geen roker.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×