Marieke, 66 jaar, Zuid-Holland

Marieke is een stralende, spontane, goed verzorgde persoonlijkheid met een vlotte babbel. Ze is empathisch, sociaal, harmonieus, krachtig, kleurrijk, flexibel en houdt van verrassingen en onverwachte momenten. Ze is echt een “warme” persoonlijkheid.

Marieke woont in een prachtig appartement met weids uitzicht op de kustlijn. Het appartement is modern en sfeervol ingericht met o.a. kleurrijke schilderijen van eigen hand.

Ze vindt het heerlijk om over van alles te praten, wel met een zekere diepgang. Al gauw blijkt dat ze een heel klein hartje heeft en een zeer zorgzame, lieve, ondernemende, humoristische, hardwerkende vrouw is. Ze heeft een eigen onderneming gehad. Ze kan zich nu permitteren om nog wat kleine werkzaamheden voor haar plezier te doen.

Ze heeft eerder een langdurige relatie gehad. Ze vindt het jammer dat ze zelf geen kinderen heeft, maar ze zou zeker weten een super oma zijn.

Ze gaat er graag op uit met vrienden naar een theater of museum, voor een leuk fietstochtje of een gezellige stedentrip. Ze houdt van reizen. Ze geniet ervan gezellig met mensen te tafelen thuis of in een goed restaurant. Wekelijks speelt ze graag golf.

Ze is op zoek naar een ondernemende, spontane, empathische, emotioneel en sociale man met veel humor. Iemand die flexibel, verrassend en galant is.  Ze wil gaan voor een respectvolle, gelijkwaardige, maar zeker ook een emotionele verbinding.

Ben jij de juiste match voor ………..?
Pak je kans en maak gratis kennis met haar.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×