Marian, 51, Randstad

Marian, slank, vrouwelijk, intelligent, zorgzaam, energiek, ondernemend, spontaan, krachtig, gepassioneerd en gezellig. Weekendjes weg, sporten, cultuur, veel lachen, reizen en wellness. Ze vindt het allemaal leuk

Marian komt uit een ondernemers gezin en weet wat aanpakken is. Ze vindt het dan ook belangrijk, zichzelf steeds uit te blijven dagen en zich te ontwikkelen, op werk- maar ook op privégebied. Ze geniet met passie van haar werk en is een zakenvrouw binnen de bancaire sector. Nu is voor Marian het moment gekomen om ook meer te genieten en de werk-prive balans evenwichtiger te laten zijn. Marian is trouw, zeer attent en verantwoordelijk naar mensen. Ze heeft een grote vaste vriendenkring en maakt heel gemakkelijk contact met mensen. Ze maakt dan ook graag tijd voor vrienden en familie. Samen gezellig eten, in een restaurant, op het terras of gezellig bij iemand thuis. Van kunst en cultuur ( naar museum of kastelen gaan) kan ze ook genieten. Ze sport regelmatig en wandelt graag in de natuur.

In het weekend gaat ze graag op pad, naar een gezellige stad en geniet van (wat actievere) luxe vakanties, combinaties van ronddolen in steden, lekker eten en een goed hotel. Zelf is ze groot fan van Engeland, waar ze veel goede vrienden heeft en geregeld komt. Maar ook Italië en stedentrips doet ze graag.

Kortom, Marian is een enthousiaste, sociale en zeer ontwikkelde vrouw,  altijd positief ingesteld die op zoek is naar een energieke, ontwikkelde partner met een brede interesses die net als zij gepassioneerd is in wat hij doet. Die zijn werk met passie doet en zichzelf daarin steeds wil blijven ontwikkelen maar tegelijkertijd ook graag, en steeds meer, geniet van de goede dingen van het leven. Met wie ze kan lachen, thuis op de bank een film kan kijken en er samen op uit wil gaan om nieuwe en goede dingen van het leven nóg meer te ontdekken. Die dezelfde basisnormen en waarden heeft als Marian ( trouw, waardering, respect, zorgzaam) en samen met Marian de tweede helft van zijn leven met leuke dingen samen wil gaan invullen.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×