Marleen, 55 jaar, Brabant

Madeleine: enthousiast, spontaan, warmhartig, ondernemend, absoluut een positieve kijk op het leven, een doorzetter, aanjager van nieuwe acties, altijd in voor iets leuks, een lieve, zorgzame , charmante, aantrekkelijk vrouw met slank postuur en half lang blond haar.

Mode is haar passie, heeft eigen modezaken gehad, was vertegenwoordiger voor een bekende sportmerk. Nu een fijne baan voor twee dagen per week als office manager.

Leven in balans.

Marleen is een sociaal mens, ze heeft gezellige, liefhebbende vrienden, die allemaal echte levensgenieters zijn en waar ze zich fijn bij voelt. Ze is sportief, beweegt graag, wandelen, naar de theater, regelmatig uit eten of borrelen, houdt van een feestje en danst graag.

Zeer sfeervol ingericht huis waar het heerlijk te vertoeven is. Een fijne dochter waar ze een zeer goede relatie mee heeft. Leuke job, leuk leven.

Vakantie is genieten, met vrienden of familie naar Frankrijk, Spanje, een stedentrip, zou ook verre reizen willen maken (ook al is het niet noodzakelijk). Het gaat erom wat en met wie je iets onderneemt en minder om waar je bent. Voor haar moet er wat actie, een beetje avontuur  en hoop gezelligheid inzitten. Ze is altijd te porren voor een verrassingstrip, maakt daar graag tijd voor.

De man die bij Marleen past is actief, sportief, geïnteresseerd in haar, in de omgeving en de maatschappelijke ontwikkelingen, hij heeft een liefdevol, warm hart, is spontaan, sociaal en Bourgondisch. Hij is een ondernemende doorzetter, slim, heeft een eigen mening maar staat open voor de mening van de ander. Hij knuffelt graag en wil vooral heel veel lachen in het leven.

Binnen de relatie is gelijkwaardigheid van een groot belang.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×