Loes, 52 jaar, N-Holland

Loes is een beauty. Een goed verzorgde, slanke, vrouwelijke vrouw met lang donkerbruin haar. Spraakzaam, gezellig. Ze woont sinds haar scheiding in een modern opgeknapt jaren 30 huis.

Loes heeft in het verleden als officemanager gewerkt voor sales managers. Daarna heeft ze vele cursussen op het persoonlijke vlak gevolgd. Ze staat nu open voor een nieuwe uitdaging en wil haar hart volgen. Loes is ondernemend en daadkrachtig in wat ze wil en wat ze aanpakt.

In haar vrije tijd geniet ze van een stedentrip, strandwandeling, musea, gezellig terras of een leuk optreden, maar ook gezellig thuis met vrienden of haar kinderen. Ze staat overal voor open. Ze heeft een gezellige groep vrienden en lieve familie om zich heen.

Tijdens vakanties heeft ze bijzondere groepsreizen all over the world gemaakt. Een combinatie van cultuur, natuur en sfeer.

Karakter: zorgzaam, eerlijk, hart op de tong, empathisch, betrouwbaar, vrolijk, rustig, flexibel, optimistisch, leergierig en wereldwijs

Zoekt een breed geori├źnteerde, positieve, goed verzorgde man, die over alles kan en wil communiceren.
Belangrijk is wederzijds respect, openheid, intimiteit en vertrouwen. Een maatje waar ze alles mee kan delen. Vooral met veel humor!

Elkaar de ruimte geven en de vrijheid in vertrouwen te gunnen.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×