Lies, 37, Zuid-Holland

Lies is een charmante slanke, lange, sprankelende vrouw om te zien. Half lang donkerblond haar en casual verzorgd gekleed. Ze werkt met veel plezier in de gezondheidszorg. Ze geniet van kleine dingen, zoals samen met vrienden op een terras zitten.

Ze woont in een licht appartement, met kleurrijke accenten, dicht bij de stad.  Muziek speelt een grote rol in haar leven en die staat dan ook regelmatig aan thuis. Ze begint zelfs haar dag dansend, zodat ze daarna vol energie aan het werk kan.

In haar vrije tijd is ze graag buiten. Wandelend en/of fietsend door de polder of het strand. Ze speelt tennis en zwemt met regelmaat. Heeft 1x ski-les gehad en zou willen skiën.

Ze heeft een warme band met haar familie en een paar goede vrienden. Gezellig samen chillen bij het water of een activiteit ondernemen. Soms naar het theater of de bioscoop.

Belangrijke relatiewaardes zijn voor haar: Aandacht (dat je naar elkaar luistert), Liefde (dat je elkaar aan voelt), Moed (voluit leven) en Energie (dat je intens geniet

Haar karakter: enthousiast, creatief, liefdevol, sportief en daadkrachtig. Ze is oplossingsgericht en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.

Ze zoekt een bruisende, leuke, knappe, sportieve, intelligente man met humor, passie en een beetje ondeugend is.

 

 

 

 

 

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×