Kim, 33, Utrecht

Kim is een enthousiaste jonge vrouw, toegankelijk en gemotiveerd. Vrouwelijk, energiek, goedlachs, aantrekkelijk, intelligent. Slank figuur, lang blond haar, naturel type. Opgegroeid in Engeland waardoor ze een charmant Brits accent heeft

Ze is sociaal, zorgzaam en open minded. Zelfstandig, heeft verantwoordingsgevoel, is gepassioneerd en een doorzetter. Soms wat filosofisch, zorgvuldig, denkt na, wil het waarom weten.

Fijne, uitdagende job en ze weet wat ze wil.

Ze heeft samengewoond, heeft geen kinderen en ook geen kinderwens.

Kim heeft hart voor de wereld, is gedreven, ambitieus en milieubewust. Ze zet zich in voor duurzaamheid, dierenwelzijn en het behoud van de natuur. Texel is in Nederland haar favoriete plek, verrekijker mee, lange wandel- of fietstochten maken en vogels spotten.

Voor Kim zijn kunst, cultuur en natuur belangrijke pijlers in haar leven. Ze gaat regelmatig op pad om een galerie te bezoeken of gaat naar de opera of het ballet.

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor haar en ze hoopt dat haar nieuwe vriend deze manier van leven deelt. En net als zij niet rookt!

De man die bij haar past is sociaal, emotioneel volwassen, weet wie hij is. Authentiek, iemand die zijn eigen pad bewandelt. Intelligent, ondernemend en zorgzaam. Een man die inzicht en zelfkennis heeft, communicatief sterk. Een man die zijn leven op de rit heeft en de verbinding aandurft.

In de relatie gaat het om wederzijds vertrouwen, balans, elkaar steunen. Samen de dingen aanpakken en oplossen als dat nodig is. Een goed gesprek, vertrouwen, ook lekker samen kunnen lachen.

Samen erop uit, genieten van de schoonheid van de natuur, lange wandelingen maken en samen thuiskomen.

 

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×