Janneke, 57, Overijssel

Leuke vlotte vrouw, intelligent, bescheiden, verzorgd, naturel. Slank figuur, sportief.
Leuk, uitdagend werk; politiek geïnteresseerd. Uit interesse en persoonlijke ontwikkeling bezig met een studie NLP.

Brengt haar vrije tijd graag door in haar chaletje in Friesland; ruimte, rust, natuur en water. Ze houdt van lezen en kan goed koken. Een buitenmens. Tuinieren, lange wandelingen met de hond, tennis, yoga, zwemmen, fietsen en in de winter skiën. Gaat graag met vriendinnen op pad, museum, theater, filmhuis.

Vakantie is spontaan op reis, met de vrijheid om te gaan beleven wat er komt. Wil het land graag zelf verkennen. Altijd een combinatie van natuur en cultuur; de zon, lekker weer en actief bezig zijn.

Janneke is een rustige vrouw, niet op de voorgrond, wel met een duidelijke mening als erom gevraagd wordt. Ze is opgewekt, altijd positief en tactvol. Behulpzaam en oprecht. Een tevreden mens, weet wie ze is.

De man die bij Janneke past is een ontwikkelde, stabiele persoonlijkheid, in harmonie met familie en vrienden. Energiek, een buitenmens, sportief. Net als zij op zoek naar verbinden vanuit autonomie.

Een gelijkwaardige relatie, er zijn voor elkaar, met elkaar kunnen lachen en plezier hebben. Sparren, knus thuis op de bank met een goed glas wijn, of lekker samen koken en eten. Samen dingen ondernemen, wandelen of een bootje huren en gaan varen.

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×