Hester, 65 jaar, omgeving R’dam/Dordrecht

Hester is een vrolijke, optimistische, eerlijke, relativerende vrouw. Een doorzetter, humoristisch, zorgzaam, positief en een luisterend oor. In vertrouwen is ze open. Ze is ondernemend en geheel zelfstandig, ondanks dat ze in een rolstoel zit. Ze gaat er graag op uit en is graag onder de mensen.

Hester woont in een appartement op de begane vloer met een tuintje. Bij de voordeur staat een ingerichte boekenkast. Een mini bieb, waar mensen boeken uit kunnen halen. Dit is een hobby van Hester. Ze gaat binnenkort verhuizen naar een rustiger complex.

Hester heeft nu een bos blond haar, maar dat wisselt nogal eens van kleur.  Ze is casual vrouwelijk gekleed met guitige ogen. Ze vertelt dat ze sinds 20 jaar in een rolstoel zit, maar geheel zelfstandig functioneert.

Hester woont geheel zelfstandig. Ze heeft een aangepaste auto(bus) en een brommer waar ze haar rolstoel in kan rijden. In het verleden heeft ze (terminale)mensen begeleid en sportlessen gegeven. Nu  gaat ze er graag op uit, de natuur in en ondertussen gezellig een terrasje pakken. Hester is binnen vaak creatief bezig. In het verleden maakte ze onderdelen voor kunstenaars, maar nu voor zichzelf. Ze knapt bijv haar meubeltjes op met verf en leuke bekleding, met op de achtergrond radio 1 voor de actualiteiten of jaren 60/70 muziek. Ze leest  thrillers en gaat naar kleine theatertjes. Ze staat overal voor open. Ze is graag onder de mensen.

Haar karakter: vrolijk, optimistisch, eerlijk, relativerend, doorzetter, humoristisch, zorgzaam, positief en een luisterend oor. In vertrouwen is ze open.

Ze zoekt een man om samen te wandelen, dagjes uit of op vakantie  te gaan, samen koken en eten en gezellig eten. Iemand met veel humor. Ze vindt het leuk als hij charmant is en af en toe een jas aangeeft of de deur open houdt. Een ondernemende man met een open communicatie.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×