Annemarie, 74, Brabant

Een elegante verzorgde vrouw. Charmant, vrouwelijk gekleed, slank postuur. Herma heeft halflang blond haar, groenbruine ogen en draagt een bril. Een leuke, spontane vrouw, zorgzaam, sociaal, gemakkelijk in de omgang maar geen allemansvriend en wars van ‘small talk’; een gesprek moet ergens over gaan! Een dame met pit

Actief, zelfstandig, stapt overal op af en verveelt zich nooit. Vroeger in de hotelwezen gezeten. Iemand die weet hoe het leven in elkaar steekt.

Fijn huwelijk gehad, geen kinderen. Annemarie woont in een heerlijk ruim, modern appartement. Ze is graag thuis, heeft zo haar werk te doen. Ze houdt van lezen en puzzelen en onderhoudt haar sociale contacten. Elke dag gaat ze, weer of geen weer haar rondje fietsen om in conditie te blijven. Ze vindt het heerlijk om erop uit te gaan, rijdt auto met plezier maar liever niet meer hele lange afstanden.

Voor een dagje winkelen of een museum in een stad pakt ze vaak de trein. Ze houdt van mooie tuinen bezichtigen, dagjes weg, lekker (goed!) uit eten, een museum bezoeken of eens naar de film.

Annemarie gaat graag op stedentrips maar een paar dagen naar Zeeland is ook heerlijk.

De man die bij Annemare past is verzorgd, goed gekleed. Liefst ook weduwnaar. Hij is een rots in de branding, een stevige persoonlijkheid, open en toegankelijk, neemt initiatief en heeft humor. Hij is (financieel-) zelfstandig, heeft ook zo zijn eigen bezigheden maar mist, net als zij iemand in zijn leven om het leven weer een beetje te vieren samen.

Genieten van leuke dingen, samen op pad gaan maar ook lekker samen thuis kunnen zijn, een boek lezen, tv kijken, samen koken. Een goed gesprek hebben, open zijn naar elkaar, plezier hebben en samen genieten.

Ben jij de juiste match voor ………..?
Pak je kans en maak gratis kennis met haar.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×