Hannah, 68 jaar, Regio Overijssel

Aantrekkelijke vrouw, charmant, slank, klassiek type. Halflang blond haar, stralende lach en blauwe ogen. Ondernemende vrouw, heeft nog steeds haar eigen praktijk; gewoon omdat ze het leuk vindt. Een warme, opgewekte persoonlijkheid. Bourgondische vrouw, levensgenieter die positief in het leven staat.

Een enthousiaste reiziger die met jou de wereld wil verkennen. Ga je mee naar Sevilla om tapas te eten? Of liever een auto huren op Sicilië, rondreizen en wijn proeven bij zonsondergang?
Ze houdt van de natuur, van warme oorden en verre streken.

Haar huis is gezellig ingericht. Het voelt als een waar thuis. Hannah kan goed koken en houdt nog meer van lekker eten. En daar hoort natuurlijk een bijpassende wijn bij en na afloop soms een sigaret.

Ze houdt van dansen. Gewoon lekker los op een feestje of bij een concert (van bv. Guus Meeuwis) maar ze kan ook goed stijldansen.

Ben jij die verzorgde, grote, ondernemend man? Verlang jij ook zo naar een fijne zondag samen? Een stevige boswandeling, daarna een goed glas wijn bij de openhaard? Dan is Hannah op zoek naar jou.

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×