Gerry, 46, Nijmegen

Gerry - een aantrekkelijke vrouw met een groot hart vol met liefde. Vrouwelijke vrouw met een stralende lach en twinkelende ogen, donkerblond halflang haar, normaal postuur.

Lief, gevoelig, integer, respectvol, zacht, met gezonde zelfreflectie,

HBO opgeleid, werkt met plezier binnen de juridische dienstverlening. Vrouwelijke vrouw met een stralende lach en twinkelende ogen, donkerblond halflang haar, normaal postuur.

Ze staat open voor terugkoppeling, is in eerste instantie misschien tikkeltje afwachtend maar naar haar naasten volledig open, hartelijk, vrolijk en liefdevol. Spanningen vindt ze zeer vervelend en zoekt dan naar een oplossing en middenweg. Ze heeft een luisterend oor, is meedenkend en ondersteunend.

Ze is blij met de kleine dingen om haar heen, wandelt graag, gaat graag uit eten of eens naar de bios, een terrasje pakken, heerlijk met z’n tweeën thuis zijn met een wijntje erbij. Vakanties vindt ze heerlijk; weekendjes weg, kamperen, in de bergen wandelen, maar ook lekker luieren aan de zee.

De man die bij Gerry past heeft pit, staat stevig in zijn schoenen, neemt initiatief, heeft een eigen mening en is communicatief vaardig.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×