Fleur, 55, Limburg

DROOMVROUW Fleur, Beauty & the Brains.
Passie, liefde, natuur, Bourgondisch.
Vertrouwen, extravert, spontaan, zeer lief, sensitief, slim, voor elkaar zorgen en er voor elkaar zijn, humor dat als een rode draad door haar leven loopt. Zeer vrouwelijke vrouw, lang haar, goed figuur, goed gekleed, high heals en wandelschoenen staan in haar kast.

Warm zorgzaam, loyaal naar haar vrienden.  Zelfstandig en zelfverzekerd van de buitenkant, zacht en kwetsbaar van binnen met behoefte aan een arm om haar heen en op zoek naar een echte verbinding.

Is niet op zoek naar de perfecte match maar naar een soulmade om met hem de liefde te delen tot het einde van het leven.

Een onderneemster in hart en ziel, een echte mensen mens, staat voor de ander klaar, mensen nemen haar in vertrouwen. Gescheiden, helaas geen kinderen.

Leuke vrienden, fijne familierelaties, samen BBQ’en, samen kokkerellen, mooie wandelingen maken, bij elkaar eten en mooie gesprekken voeren, cultuur, weekendjes naar de zee en dan genieten van de wandelingen langs de kust en in de avond samen zitten bij de open haard.

Reizen is leuk, heeft al veel gezien. Maar rustige vakanties zijn ook fijn.

Wat maakt de relatie waardevol?

Elkaar helpen en een luisterend oor voor elkaar te zijn, elkaar nemen zoals je bent, echt voor elkaar gaan, willen bouwen aan de gezamenlijke toekomst, voor elkaar koken als de ander te laat is van zijn werk, elkaars voeten warmen in bed. En vooral veel  lol samen hebben.

Zoekt een levenspartner, een man die sterk in zijn schoenen staat, met humor en levenslust, slim, lief, die niet alleen wil daten maar juist op een rustige manier een nieuwe relatie voor het leven wil opbouwen.

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×