Emmy, 65, Apeldoorn

Emmy, 65, omgeving Apeldoorn
Vrolijke, opgewekte vrouw, open uitstraling, een optimist. Een vrouwelijke vrouw, gulle lach, halflang blond haar, blauwgroene ogen, slank/normaal postuur, casual sportief gekleed; soms op hakken, ook sneakers of wandelschoenen. Sociaal, ondernemend en zorgzaam. Opgegroeid met de no nonsens mentaliteit van het leven op de boerderij.

Heeft een leidinggevende functie in de zorg; het contact met mensen en het verschil kunnen maken geven haar veel voldoening.

Emmy woont in een gezellig, sfeervol, vrijstaand jaren ’30 huis met een heerlijke tuin waar ze graag in bezig is.

Geen kinderen, wel een kat. Muziek is belangrijk voor Emmy: ‘het kan je gevoel bevestigen of je ergens uithalen, het is mijn uitlaatklep’. Ze houdt van concerten, theater, musea, filmhuis maar ook van lekker uit eten.

Sportieve leefstijl, wandelen, fietsen, zwemmen, lekker een avondje dansen, ze vindt het belangrijk om in beweging te blijven.

Bij Emmy past leuke, oprechte man, communicatief, een sparringpartner, vitaal en actief, maatschappelijk betrokken, zorgzaam. Heeft wezenlijke belangstelling voor de ander, wil delen. Lekker samen kunnen lachen, plezier hebben, er zijn voor elkaar. Ook elkaar ruimte kunnen en durven geven om eigen dingen te blijven doen.

Motto: ‘Je moet van twee kanten komen om elkaar te ontmoeten’.

 

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×