Eefje, 56, Randstad

Eefje omschrijft zich als enthousiast, betrokken en open. Ze zoekt een man met innerlijke rust, die wel actief en ondernemend is. Een man met diepgang, die voor haar wilt gaan. Iemand waar ze zich veilig en vertrouwd bij kan voelen.

Eefje is een spontane, kleurrijke vrouw om te zien. Zij zelf, maar ook haar appartement stralen gezelligheid en warmte uit. Je ziet aan alles dat ze een zeer creatieve persoonlijkheid is. Er staan veel mooie creaties, van hout en steen, van eigen hand in haar woning, maar daarnaast is ze ook graag bezig met taalkunst.
Ze woont midden in de bruisende stad aan een rustig pleintje. In de zomer verblijft ze vaak in haar kleine huisje aan het water, waar ze heerlijk kan suppen en zwemmen in het natuurwater. Ze voelt een sterke verbondenheid met de natuur, houdt van bloemen en bomen en verzorgt haar tuintje met liefde.
Eefje is parttime werkzaam in de gezondheidszorg in een ziekenhuis. Dit is heel precies werk en als contrast geniet ze in haar vrije tijd er juist van om creatief en out of the box bezig te kunnen zijn.
Vrienden zijn zeer belangrijk voor haar. Gezellig samen eten, mooie gesprekken, samen wandelen en fietsen of een dagje naar de sauna.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×