Charlotte, 68, midden Nederland

Charmante vrouw, klassiek gekleed, verzorgd, authentiek, wars van dikdoenerij. Een warme persoonlijkheid, dynamisch en actief. Gastvrij,
geestig en sociaal. Traditionele waarden en normen zijn voor haar vanzelfsprekend.

Woont (met hond) in een karakteristiek, klassiek ingericht huis in een rustige omgeving waar ze is opgegroeid en zich helemaal thuis voelt.

De vader van haar twee kinderen, waar ze mee getrouwd is, heeft ze ontmoet toen ze nog op de middelbare school zat. Ze heeft een warme band met haar kinderen. Haar man is 4 jr. geleden overleden. Ze werkt parttime als jurist  in de publieke sector.

Charlotte is iemand die eigenlijk altijd bezig is. Tuinieren, wandelen, erop uit, naar het theater of een concert of een museum. Ook graag met de krant of een boek op de bank. Ze ontvangt graag vrienden voor een etentje, of ze spelen een spelletje. Ze is mantelzorger voor haar moeder. Haar familie is haar zeer dierbaar.

Houdt van reizen, van zon. Luxe is zeker geen must; aangenaam gezelschap is belangrijker. Wintersport is favoriet.

Een zorgzame vrouw, zelfstandig, kordaat, gastvrij, ondernemend, sociaal, intelligent, humoristisch en soms ook kwetsbaar.

Ze wil graag een intelligente, breed ontwikkelde, gastvrije man ontmoeten. Iemand met traditionele waarden en normen. Een zorgzame man, integer en sociaal. Een man die wil delen, kan verbinden, samenzijn maar ook de ruimte houden voor ieders eigen leven.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×