Birgit, 57 j, Utrecht

Vrolijke, opgewekt vrouw, leeft het leven. Birgit is energiek, vlotte vrouw en leuk om te zien. Kort haar, moderne bril, sprankelende blauwe ogen, naturelle look. Slank postuur, sportief gekleed. Heel flexibel, ze past zich gemakkelijk aan de situatie aan en kan snel schakelen. Lacht graag, lief en zorgzaam, houdt van gezelligheid

Vrolijke, opgewekt vrouw, leeft het leven. Birgit is energiek, vlotte vrouw en leuk om te zien. Kort haar, moderne bril, sprankelende blauwe ogen, naturelle look. Slank postuur, sportief gekleed.

Kan zich veroorloven om nog maar 2 of 3 dagen te werken, geniet van de vrije tijd. Birgit leest graag, houdt van klassieke muziek en vindt het leuk om soms voor wat vrienden te koken.

Buitenmens. Heerlijk bezig zijn in de tuin. Gaat nog liever wandelen, golfen of fietsen.

Met vrienden de stad in, terrasje pakken, naar een museum of naar de film. Ze heeft veel gereisd maar het hoeft nu allemaal niet meer zo ver weg. Een paar dagen uitwaaien op Terschelling of in Zeeland is ook heerlijk.

Trouw en eerlijk, zegt waar het op staat, dat is niet altijd even tactisch maar komt wel vanuit haar hart. Ze is tevreden met kleine dingen, nieuwsgierig als in op zoek naar nieuwe indrukken.

Soms wat chaotisch, heel flexibel, ze past zich gemakkelijk aan de situatie aan en kan snel schakelen. Lacht graag, lief en zorgzaam, houdt van gezelligheid. Houdt ook van de stilte, vindt het fijn om de vrijheid te voelen om ook haar eigen dingen te doen.

De man die bij Birgit zou passen is breed ontwikkeld, geïnteresseerd en sociaal. Hij is ‘zacht maar wel met pit’. Houdt van een goed gesprek, kan luisteren en wil ook samen lachen. Hij kan haar rots in de branding zijn, biedt rust maar is niet saai.

Hij heeft een eigen leven maar zoekt ook verbinding. Hij wil net als zij soms samen zijn en soms zijn eigen plan trekken. Commitment zonder te claimen.

 

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×