Annemiek, 35, omgeving Amsterdam

Annemiek is een lange slanke vrouwelijke naturelle vrouw om te zien. Ze is getint en heeft lang donker haar. Ze woont samen met haar 7-jarig dochtertje in een appartement op de begane grond met tuintje aan het water.

Annemiek is geboren in Nederland. Haar moeder is afkomstig uit Kameroen en haar vader uit Nederland Ze is in Nederland opgegroeid. Op dit moment voedt Annemiek haar kind alleen op. Ze is 6 jaar geleden uit elkaar gegaan met haar toenmalige partner uit Kameroen, waar ze samenwoonden. Hun verwachtingen verschilden te veel. Annemiek is toen naar Nederland gekomen. Annemiek heeft gestudeerd op WO-niveau en wil zich graag ontplooien. Ze werkt nu 4 dagen per week. In haar vrije tijd is ze veel met haar dochtertje op pad. Ook zijn ze graag creatief bezig, tekenen. Haar vriendinnen en familie komen graag langs voor een gezellige avond. Komedie kijken of een gezellige film.

Ze houdt erg van de natuur en maakt geregeld een wandeling. Het strand, bos en de bergen.

Haar karakter: positief, creatief, empathisch, gelukkig, zorgzaam en behulpzaam, rustig en wat terughoudend, graag onder de mensen (in een kleine groep). Neemt initiatief. Is oplossingsgericht. Ze leeft erg in het moment.

Ze zoekt: een lieve, open man die begrijpt dat mensen andere ervaringen hebben opgedaan en daardoor anders naar de wereld kunnen kijken. Iemand die anderen in hun waarden laat. Een rustige, stabiele man, die graag activiteiten onderneemt. Iemand met zelfvertrouwen. Een man die ook een goed contact met haar dochtertje wil opbouwen.

 

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×