Anneke, 53, Zuid-Holland

Anneke is een slanke, klassiek, casual geklede vrouw die houdt van Retro, Nordic Walking en klassieke muziek. Ze is creatief, leest veel en is graag sportief bezig. Kunst en cultuur hebben haar aandacht.

Ze woont in een mooi appartement, die geheel naar eigen smaak heeft ingericht. Retro, vintage en modern.

Ze heeft 2 volwassen kinderen die op zichzelf wonen.

Voor haar werk als juriste is vanuit het oosten naar het westen verhuisd.

Ze is opgegroeid in een gezin waar studeren niet vanzelfsprekend was. Dit zegt veel over haar doorzettingsvermogen. Anneke weet wat ze wil.

In haar vrije tijd wil ze graag genieten. Ze wandelt veel, doet aan nordic walking in een groep. Stapt op de fiets en gaat graag de omgeving ontdekken.

Ze houdt erg van de Engelse sfeer. Kijkt series, leest boeken of wandelt graag door het Engelse landschap. Daarnaast wil ze nog vele mooie plekken op deze wereld ontdekken.  Ze zou weer meer tijd willen besteden aan Yoga, fitness en paardrijden. Ze laat zich graag verrassen door mooie musea.

Thuis is ze creatief bezig, leest wat literatuur en romans, houdt de actualiteiten bij en vindt een mooie documentaire op zijn tijd erg leuk.

Ze kookt graag, ook voor anderen. Ze let wel op een gezonde levensstijl, maar een glaasje wijn of bier op zijn tijd is heerlijk.

Haar karakter: introvert, rustig, geordend, nuchter, goede waarden en normen, respectvol en integer, perfectionistisch en wat afwachtend.

Ze zoekt een sportieve, rustige man. Iemand die ook op zoek is naar verbinding en diepgang. Iemand met een open mind en oprecht interesse toont. Een integer en respectvol iemand.
iemand die samen met haar mooie dingen wil beleven en ontdekken. Elkaar enthousiasmeren en inspireren.

 

 

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×