Anne, 57, NB – GESLAAGD

Warm, rustig, zacht, zeer behulpzaam, zorgzaam en goed voor de anderen. Actieve houding, energie, plezier. Slank, elegant/trendy gekleed, perfect verzorgd, half lang haar.

Tegelijkertijd heeft ze veel energie, is communicatief, kan met iedereen een praatje maken, en in de gezelschap kan ze ook lekker aanwezig zijn. Thuis netjes opgeruimd, houdt van de structuur, een doorzetter.

Lange tijd haar eigen zaak gehad, is een onderneemster in hart en nieren. Nu werkt ze in een luxe woonwinkel.

Twee volwassen kinderen waar ze een uitstekende relatie me heeft.

Muziek is haar passie, soul, jazz, rock, soms licht klassiek. Muziek maakt haar blij, bezoekt festivals, concerten. Geniet van een dagje wellness, shoppen, uit gaan lunchen, dagje naar Amsterdam, Utrecht, doet aan yoga. Is handig, en houdt van klussen.  Wandelt elke dag een rondje, gaat langs bij de vrienden.

Reizen is leuk; Griekenland, Portugal, Italië, Curaçao, de tropische sfeer, lekker uit eten , leuke uitstapjes maken. Ze is gek op zee en gaat regelmatig naar de kust om te wandelen, om uit te waaien en van de sfeer te genieten.

Ze zoekt een gezellige, warmhartige familieman om samen regelmatig erop uit te trekken, concerten bezoeken, samen reizen. De tijd laat zien hoe het verder gaat. Partner mag roken.

Anne vindt afstand geen probleem.

Wil je deze vrouw ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match voor haar bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×