Corona maakt veel los, ook de behoefte aan de nieuwe partner

Singles ervaren juist nu een grote behoefte aan een partner. “Had ik maar eerder de stap genomen om actief op zoek te gaan”, horen we vaak van singles.

Op dit moment fysiek daten kan inderdaad niet, maar je hebt juist nu de tijd om na te denken over je relatiewaardes, over wat echt belangrijk voor je is binnen een relatie.

Om deze moeilijke tijden wat leuker te maken hebben we tijdens de Corona crisis bijzondere acties lopen en nemen we extra veel tijd voor de gesprekken met onze nieuwe en bestaande leden. We bereiden de matches en de dates goed voor, zodat de singles elkaar straks kunnen gaan ontmoeten.

De waardering en de berichten die wij van onze leden ontvangen zijn hartverwarmend. Zoals het bericht van Bea en Tom:

Liefde in de tijd van Corona

Bea en Tom hebben elkaar net voor de Corona uitbraak leren kennen en Tom mailde vandaag:

Hoi Paula,

Ik hoorde jouw bericht op mijn antwoordapparaat. Je vroeg hoe het met me gaat.
Ja, het zijn me toch bijzondere tijden. Toen je me begin maart belde over Bea was de Corona nog ver weg. Wij hebben elkaar twee keer ontmoet en het was meteen raak. Wij zijn allebei gek op de natuur en wij hebben lekker gewandeld en met elkaar gegeten. Maar toen kwam de Corona en was alles veranderd.
Sinds die tijd zien we elkaar niet maar wij bellen echt elke dag en bespreken van alles. Eigenlijk kennen we elkaar al heel goed.

Mijn zus ligt al 3 weken op de IC en het gaat niet zo goed met haar. Ze is wezen skiën in Italië en heeft daar waarschijnlijk de besmetting opgelopen.

Kortom, het zijn roerige tijden maar ik ben enorm blij dat ik Bea heb leren kennen. Ik voel me dankzij haar echt weer gelukkig. Zal het de verliefdheid zijn? Wij zijn al toekomstplannen aan het maken. Wij willen met de camper weg, zodra het kan.

Hoe gaat het met jou? Iedereen gezond bij jullie?

Bedankt voor jouw bemiddeling Paula, zonder jou had ik Bea nooit ontmoet.

Wij houden contact,

Groet Tom

Verlang je naar een nieuwe partner? Lees onze tips of bel ons voor een gesprekje. Wij denken graag met je mee.

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 13 06 961
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×